Propozycja padła w temacie Deryl /Gustaw/ Pierwsza Krew.
Jestem żywo zainteresowany tym tematem .
W nawiązaniu do Pana zgłoszonych propozycji jestem za.
Skopiowany Wojciech owy tekst.
Może jest to słuszna sugestia, żeby i w naszym Biuletynie zamieszczać wyniki poszczególnych konkursów posokowców (wygrywanych głównie przez klubowe posokowce).
Może też zamieszczać wyniki posokowców na wystawach eksterieru, ale tych wystaw jest prawie 70 w roku!
Nie znam żadnych biuletynów i materiałów pozjazdowych ISHV, w których jest mowa o wynikach konkursów czy wystaw land owych lub jakichkolwiek innych.
Proszę mnie oświecić w tym temacie!
Oświecam Pana .
Słowo klucz /modne obecnie/ pozjazdowych dotyczy publikacji klubowych które to podobnie jak i Pana relacja z tej imprezy są umieszczane .
Jak są jednak redagowane.
Jednoznacznie odnoszą się do materiałów zjazdowych pisząc co wnieśli wnoszą i będą wnosić w dotychczasowy dorobek ISHV.
A co o tym nasz biuletyn.
Ale do sprawy.
Ponownie Skopiowany Wojciech owy tekst.
Regulaminy, to spory problem. Jak ocenić psa, który dochodzi do patrochów? Pracę wykonał, ale zachowania przy martwej zwierzynie brak.
Z drugiej strony posokowiec bez gonu i stanowienia jest g..... wart. Angry
To ja na początek Coolwrzucam na razie jeden kamyczek do ogródka.
Miejscem lokalizacji konkursu winien być teren sąsiadujący ze sztuczną zagroda dziczą kończący szlak tropowy w jej wnętrzu .
Wówczas całe ukoronowanie posocz ej pracy widać jak na patelni a i sędziowie nie mają wątpliwości co do niuansów w ocenie który posok ile jest wart.Sad
I tu odważę się to napisać .
Taki konkurs to matura wszystkie elementy o cenne są przygotowane przez organizatora nie pozostawia się czegoś przypadkowi .
Sklonowaliśmy owce Dolly sztucznie zapładniamy to niby co nie potrafimy zapłodnić umysłów decydenckich co do matur.
Nie mam nic co do konkursów na naturalnym postrzale są raczej dla biesiadników .
Budzą one zbyt wiele wątpliwości nie pozwalają prawdziwym tytanom posoczej pracy zająć należnego miejsca .
Tak po prawdzie to pies jest tu tym oszukanym przez człowieka.
Cyt.
Jak ocenić psa, który dochodzi do patrochów?
POZDRAWIAM.