Źle się dzieje w państwie duńskim, czyli pełen eufemizmów tekst o tym, o czym wszyscy wiedzą, a niektórym się to nawet podoba. Zacznę od siebie ; Warg uje jak nawiedzony o konkursach jak byłem w ogródku i tylko mi się wydawało że witałem się z gąską to dupa z tyłu; a gdzie niby ma być.
Bo gdy głównemu moderatorowi od poprawności tekstów tu umieszczanych zaproponowałem ;..... To może przedstawi jakiś własny projekt zmian to zmilkł . Na zasadzie powiedział co wiedział i umarł na łupież.
Gdy szykowałem ostrogi by się spiąć i na święto czerwonego psa bezwarunkowo się wybrać to zaś co????? - dupa z tyłu . Kolejne terminy zmiany lokalizacji i pewnie nie jestem odosobniony w tym że jakieś plany się walą .
I co kolejny raz tym razem ????..... nikt nic nie wyjaśnił - informacja pod zdechłym azorkiem.
Dobra oszołom Adam czepia się ; choć może nie tylko on postawi pytanie ; co z walnym klubu , co z szumnie zapowiadanym konkursem . Przymierzano się do jakiegoś terminu dzwonię pytam w Sulejowie o rezerwację na spoza krat ośrodku ; a zapnij pan ten termin to mamy obłożony.
Na GG nasze Panie lokomotywy od konkretów pogadały; jedna co zeznaje ......to na rykowisku będzie - druga jak z kontekstu na posokowce wynika nie ma zamiaru brać ponownie sprawy w swoje ręce. A może to tylko złośliwości tu prawię chudź;
Zacytowane z posokowce.
http://posokowce.com.pl/topic2400.html? ... cd5f46080e
Tam mnie zastanawia kto to może być ten Pan Aleksander Skrzyński;.. Czyżby to był czyżyk; coś od klubu rasy. Eeeeeeeeee pewnie się mylę. Czy posokowca z psem pasterskim może pomylić ??????
Warsztaty:
- liczba uczestników do 10 osób z psami, niekoniecznie posokowcami (inne rasy także mile widziane a szczególnie te które mogą stratować jako tropowce np. jamniki, teriery, retrivery, gończe) .
Jednak tak.!!!!!!!
Rysiu nie umieszczaj na stronie Klubu takich defetystycznych tekstów że niby co u nas z tymi klubów kami .
Jezzzzd perfekt.....
PERFECT - Ale w koło jest wesoło
http://www.youtube.com/watch?v=BFPXmlg-Av4